1. Qhov raug ntawm kev pom zoo.
    • Cov lus pom zoo no siv tau rau https://healthy-food-near-me.com lub vas sab thiab tau xaus ntawm tus neeg siv cov chaw no thiab tus tswv ntawm cov chaw (txuas ntxiv https://healthy-food-near-me.com )
    • Daim Ntawv Cog Lus no tsim cov txheej txheem rau txais, khaws cia, ua, siv, thiab tshaj tawm Cov Ntaub Ntawv Tus Kheej Cov Ntaub Ntawv thiab lwm cov ntaub ntawv uas https://healthy-food-near-me.com tau txais los ntawm cov neeg siv khoom xaib. Tus neeg siv nkag hauv cov ntaub ntawv tus kheej.
    • Txhawm rau tso cov ntaub ntawv, tshaj tawm, siv lub xaib rau ntawm txhua lub vev xaib: //healthy-food-near-me.com cov chaw, Tus Neeg Siv yuav tsum ua tib zoo nyeem Daim Ntawv Pom Zoo no thiab qhia tag nrho cov lus pom zoo nrog nws cov lus. Kev pom zoo ntawm kev pom zoo tag nrho nrog kev pom zoo no yog kev siv lub xaib los ntawm tus neeg siv khoom.
    • Tus neeg siv tsis muaj txoj cai tshaj tawm cov ntaub ntawv, tshaj tawm, siv lub xaib yog tias nws tsis pom zoo rau cov lus cog tseg hauv daim ntawv cog lus no, lossis yog nws tsis tau txog lub hnub nyoog kev cai thaum nws muaj txoj cai nkag mus rau hauv cov lus cog tseg lossis tsis yog tus neeg muaj cai pom zoo. ntawm lub tuam txhab sawv cev ntawm lawv cov ntaub ntawv raug tshaj tawm, tshaj tawm.
    • Los ntawm kev tshaj tawm cov ntaub ntawv ntawm cov xaib uas siv lub xaib, tus neeg siv nkag mus rau tus kheej cov ntaub ntawv lossis, muab cov ntaub ntawv no rau lwm txoj kev, thiab / lossis, ua qee yam haujlwm ntawm lub xaib, thiab / lossis siv qee feem ntawm Tus xaib, Tus Neeg Siv lees pom zoo rau cov lus cog tseg ntawm daim ntawv cog lus no thiab cov chaw nyob: //healthy-food-near-me.com muaj txoj cai tau txais, khaws, ua, siv thiab qhia tawm cov neeg siv cov ntaub ntawv ntiag tug raws li Cov Lus Cog Tseg no.
    • Daim ntawv cog lus no tsis tswj hwm thiabhttps://healthy-food-near-me.com tsis muaj lub luag haujlwm rau daim ntawv txais nyiaj, khaws cia, ua, siv, thiab nthuav tawm tus neeg siv cov ntaub ntawv tus kheej thiab lwm yam ntaub ntawv rau cov neeg thib peb uas tsis yog tswv lossis ua haujlwm los ntawmhttps //healthy-food-near-me.com, thiab cov tib neeg uas tsis yog cov neeg ua haujlwm AvtoTachki .com, txawm tias Tus Neeg Siv tau nkag mus rau qhov chaw, khoom lossis kev pabcuam ntawm cov neeg no los ntawmhttps://healthy-food-near-me .com los yog tsab ntawv xov xwm. Tsis pub twg paub txog kev nkag siab, Daim Ntawv Pom Zoo no tsuas yog cov ntaub ntawv khaws cia hauv lub vev xaib database hauv lub xeev encrypted thiab tsuas yog muaj nyob rau https://healthy-food-near-me.com.
    • Tus neeg siv tau lees paub tias, thaum nws tsis saib xyuas kev nyab xeeb thiab kev tiv thaiv nws cov ntaub ntawv ntiag tug thiab cov ntaub ntawv tso cai, tus neeg thib peb tuaj yeem tau txais cov ntaub ntawv tsis raug cai thiab tus kheej thiab lwm tus neeg siv cov ntaub ntawv. https://healthy-food-near-me.com tsis muaj lub luag haujlwm rau kev poob uas tshwm sim los ntawm kev nkag mus.
  2. Cov txheej txheem los muab cov ntaub ntawv tus kheej.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Ncuav qab zib kom muab cov kev pabcuam nyob ntawm qhov no, piv txwv, khaws cov ntaub ntawv hauv pob tawb ntawm kev mus ntsib;
    • Qhov chaw nyob IP ntawm tus neeg siv.
  2. Tag nrho cov ntaub ntawv sau los ntawm peb, zoo li, thiab tsis hloov pauv hauv kev sau cov ntaub ntawv. Tus neeg siv yog lub luag haujlwm rau muab cov ntaub ntawv uas ntseeg siab, suav nrog cov ntaub ntawv hais txog tus kheej cov ntaub ntawv.https: //healthy-food-near-me.com muaj cai, yog tias tsim nyog, los xyuas qhov tseeb ntawm cov ntaub ntawv tau muab thiab thov kev pom tseeb ntawm cov ntaub ntawv muab yog tias tsim nyog, muab cov kev pabcuam rau Tus Neeg Siv.
  3. Cov txheej txheem rau kev siv cov ntaub ntawv cov neeg siv.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Cov lus pom muab kev nkag mus rau qhov chaw khaws ntaub ntawv.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • ntawm cov kev thov uas tsim nyog ntawm lub xeev lub xeev muaj cai xav tau thiab tau txais cov ntaub ntawv thiab cov ntaub ntawv;
    • yog tias, hauv kev xav ntawm https://healthy-food-near-me.com, Tus Neeg Siv Ua txhaum cov nqe lus ntawm Daim Ntawv Pom Zoo no thiab/lossis lwm cov ntawv cog lus thiab kev pom zoo ntawm https://healthy-food-near-me.com thiab Tus Neeg Siv.
  7. Yuav hloov / tshem tawm cov ntaub ntawv no lossis tshem tawm li cas.
  1. Cov siv tau txhua lub sijhawm muab tau hloov pauv / rho tawm tus kheej cov ntaub ntawv (xov tooj) los yog rho npe tawm. Kev ua haujlwm ntawm qee qhov tshwj xeeb ntawm https://healthy-food-near-me.com, uas xav kom muaj cov ntaub ntawv hais txog Tus Neeg Siv, yuav raug ncua los ntawm lub sijhawm hloov/tshem tawm cov ntaub ntawv.
  2. Tus Neeg Siv Ntaub Ntawv tus kheej khaws cia kom txog thaum nws raug tshem tawm los ntawm Tus Neeg Siv. Cov ntawv ceeb toom txaus ntawm Tus Neeg Siv txog kev tshem tawm lossis lwm cov txheej txheem ntawm cov ntaub ntawv ntawm tus kheej yuav yog tsab ntawv (cov ntaub ntawv) xa mus rau hauv e-mail sau tseg los ntawm Tus Neeg Siv.
  3. Cov ntaub ntawv tiv thaiv.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Hu rau qhov chaw nyob yog muaj lus nug.
  4. Yog tias muaj lus nug, xav tau, tsis txaus siab txog cov ntaub ntawv koj muab, thov tiv toj email: Support@healthy-food-near-me.com. Thaum sau ntawv thov thiab thaum muab cov ntaub ntawv uas tsim nws tus kheej thiab txoj cai, peb yuav muab cov neeg siv cov ntaub ntawv ntawm cov txheej txheem rau muab cov ntaub ntawv hais txog qhov chaw nyob ntawm lub chaw khaws ntaub ntawv.
  5. Hloov pauv txoj cai ntiag tug.
  6. Peb tuaj yeem hloov kho lus ntawm txoj cai ntiag tug. Hauv qhov no, peb yuav hloov kho cov ntawv ntawm nplooj ntawv rau cov xwm txheej, yog li rov qab saib xyuas qee zaus https://noj qab nyob zoo-ntxhais-nrog-me.com/ kev pom zoo-ntiag tug Txhua qhov hloov pauv ntawm Daim Ntawv Cog Lus tau pib siv txij li lub sijhawm lawv tshaj tawm xwb. Siv Lub Xaib, Tus Neeg Siv lees paub lees txais cov lus tshiab ntawm Txoj Cai Ntiag Tug nyob rau hauv cov lus ntawm kev siv dag zog thaum lub sijhawm Tus Neeg Siv siv lub Vev-xaij.
  7. Cov ntsiab lus ntxiv.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Yog tias qhov kev cai ntawm Txoj Cai Tswjfwm Ntiag Tug, suav nrog txhua qhov kev thov, kab lus, lossis ib feem ntawm ntawd, raug suav tias tau ua txhaum kev cai, lossis tsis raug, qhov no yuav tsis cuam tshuam rau cov kev txwv ntxiv uas tsis txhaum txoj cai, lawv nyob hauv tag nrho cov quab yuam thiab siv tau, thiab ib qho kev siv tsis raug, lossis cov ntaub ntawv uas tsis tuaj yeem ua tiav yam tsis muaj kev txiav txim siab ntxiv los ntawm Ob Tog, raug txiav txim siab los kho, tau hloov kho rau qhov uas nws tsim nyog los xyuas kom nws siv tau thiab kev siv tau.
  3. Daim ntawv cog lus no txuas ntxiv rau Tus Neeg Siv los ntawm lub sijhawm nws siv lub xaib, suav nrog qhov kev tso chaw tshaj tawm, thiab siv tau kom txog thaum twg cov ntaub ntawv hais txog tus neeg siv khaws cia rau ntawm lub xaib, suav nrog cov ntaub ntawv ntiag tug.